Is uw vervoer een kostenpost of visitekaartje?
http://www.hytruck.nl/wp-content/uploads/2012/12/Hytruck-C18E-VDHeijden-Euromast-1024x350.jpg

Wie iets te vervoeren heeft, kan op twee manieren naar transport kijken:
als sluitpost op de begroting of als zichtbaar visitekaartje op de weg.

Is voor uw organisatie het laatste het belangrijkste? Dan komt u nog beter voor de dag als uw transporteur Hytrucks in zijn wagenpark heeft. De 0-emissie elektrische vrachtwagens van Hytruck onderstrepen uw groene reputatie. Daarnaast zijn de kosten zijn vast lager dan u denkt. Maar als belangrijkste levert u een daadwerkelijke bijdrage aan het binnenstedelijk leefklimaat.


co2-reductie-carbon-footprint

Passend bij uw groene reputatie

Voert uw organisatie een actief duurzaamheidsbeleid? Elektrisch transport kan daar een belangrijke rol in spelen. De vrachtwagens van Hytruck dragen meetbaar aan uw CO2-doelstellingen en maken binnensteden daadwerkelijk schoner. Bij 50.000 kilometer stedelijk gebruik bespaart een elektrische vrachtwagen maar liefst 57ton* aan CO2. Vanzelf sprekend gaan we er dan wel vanuit dat uw vrachtwagen met 100% groene energie opgeladen wordt. Zo zijn de Hytrucks een uiterst zichtbaar visitekaartje van uw maatschappelijke verantwoordelijkheid. Transporteurs met Hytruck-vrachtwagens maken op hun voertuigen graag ‘groene’ reclame voor hun opdrachtgever. Zo is er al gauw sprake van een win-win-situatie voor u én het milieu.

*(bron: parkemissiefactoren bebouwde kom 2011, CBS maart 2013)

Kosten lager dan u denkt

Natuurlijk wilt u dat transport een zo klein mogelijk deel uitmaakt van uw kostprijs. Maar is elektrisch rijden dan zoveel duurder? Niet als u iets verder in de toekomst kijkt. Soms bent u nú al net zo duur uit – of net zo goedkoop, het is maar hoe u het bekijkt. In Amsterdam kost elektrisch binnenstedelijk transport dankzij subsidie van de gemeente momenteel al evenveel als traditioneel transport per dieselvrachtwagen. Zonder subsidie vallen de kosten gemiddeld zo’n 15 procent hoger uit. Dat percentage is misschien al lager dan u dacht, en zal de komende jaren verder dalen. Wij gaan graag met u en uw transporteur om tafel om de effecten op uw kilometerkostprijs door te rekenen.

 

Concrete bijdrage aan
binnenstedelijk leefklimaat

Met de vrachtwagen van Hytruck levert u een concrete bijdrage aan het leefklimaat van onze binnensteden. Dat geldt vooral voor de uiterst giftige NOx-emissie. Eén dieselvrachtwagen minder in de stad bespaart de NOx-uitstoot van ruim 25 personenauto’s* binnen de bebouwde kom. Daarnaast helpt u ook met de reductie van fijnstofemissie. Bij een jaarkilometrage van 50.000km bespaart een elektrische vrachtwagen binnen de bebouwde kom 9kg* aan roet.

*(bron: parkemissiefactoren bebouwde kom 2011, CBS maart 2013)

 

C16E Web

 

Hytruck modellen en techniek

PAT Laadklep 1024x400

hytruck-logo-test

Kennismaken met Hytruck?