Menu Mobile
Bent u een innovatieve koploper?
http://www.hytruck.nl/wp-content/uploads/2012/12/Hytruck-C12E-AadDeWit-Verhuis-Elektrisch-1024x415.jpg

Houdt u vast aan het einde van een tijdperk?
Of kijkt u liever vooruit naar een schone toekomst?


Voor transporteurs met een langetermijnvisie is de emissievrije vrachtwagen van Hytruck de weg naar nieuwe commerciële kansen. Onderscheidend, klaar voor de 21e eeuw en gebouwd op praktijkkennis uit de transportsector. Hytruck is de vrachtwagen voor innovatieve koplopers.

Onderscheidend in de markt

Vindt u concurreren op prijs ook een doodlopende weg? Met onze emissievrije vrachtwagens onderscheidt u zich juist door de nieuwste techniek. Dat is zeer aantrekkelijk voor opdrachtgevers die belang hechten aan hun maatschappelijke reputatie. Dat zijn er gelukkig steeds meer. Bovendien hebt u bij overheden in aanbestedingstrajecten met een 0-emissie voertuig sowieso een streepje voor.

 

 

 

  • Onderscheidend in de markt
  • Ontwikkeld uit de praktijk
  • Bekende werkomgeving, betrouwbare techniek
  • Voorbereid op verdere ontwikkeling
  • Samen met u als partners op weg

Ontwikkeld uit de praktijk

Hytruck is een initiatief dat voortkomt uit de vervoerswereld zelf. Bij Hytruck zijn we mannen van de praktijk: we ontwikkelen geen technieken maar toepassingen. Dat doen we door als verbinder op te treden tussen de techniek, de politiek en de praktijk. Zo hebben we op basis van onze kennis van de transportmarkt gekozen voor een oplossing in de range van 12 tot 18 ton distributievrachtwagens.

Dash avond

Bekende werkomgeving, betrouwbare techniek

De elektrische vrachtwagen van Hytruck is gebaseerd op technieken die zich in de praktijk hebben bewezen. Met andere woorden, u doet niet mee met een experiment, maar koopt een werkend product. Een bekend product bovendien, want het bevindt zich in het chassis van de marktleider (DAF LF-serie). Chauffeurs komen in een bekende werkomgeving terecht en kunnen daardoor al hun aandacht bij hun werk houden.

Voorbereid op verdere ontwikkeling

Hytruck zit niet stil. We bieden nu een volledig elektrisch aangedreven oplossing voor stedelijke distributie, maar denken intussen verder. Zo gaan we graag met u in gesprek over andere toepassingsgebieden voor schone transportoplossingen. Daarnaast werken we verdere aan een toekomstig waterstof-brandstofcelsysteem dat als ‘range extender’ kan functioneren op de elektrische aandrijving.

 

Samen op weg

Hytruck is een maatwerkleverancier met aansluiting op het bestaande dealernetwerken van DAF. Bovendien zijn we al zes jaar lang op volle kracht bezig, waardoor we de meeste ervaring hebben opgebouwd van alle aanbieders van emissievrije transportoplossingen. Als u onze toekomstvisie deelt, komen we verder door elkaar te helpen. Gaat u samen met ons op weg?

 

Deudekom samenwerking

hytruck-logo-test

Kennismaken met Hytruck?

Best Replica Watches UK