Menu Mobile
image alt title

De schone oplossing voor transporteurs met een langetermijnvisie 

Voor transporteurs met een langetermijnvisie is de emissievrije vrachtwagen van Hytruck de weg naar nieuwe commerciële kansen. Onderscheidend, klaar voor de 21e eeuw en gebouwd op praktijkkennis.


Met de bouw van het eerste Hytruck is de visie voor toekomstige stedelijke distributie stevig neergezet. Een compacte distributietruck die zijn energie krijgt uit een waterstof brandstofcel en een Lithium Ion batterijpakket en via elektrische wielmotoren aangedreven wordt. Een vooruitstrevend ‘Proof of Concept’ dat de basis is voor ons keiharde uitgangspunt:

Onze missie, is 0-emissie

En dat geldt zeker in de stad!

Daarom voor nu geen ontwikkelingen met een brandstofcel en elektrische wielmotoren, maar een robuuste, volledig elektrische aandrijflijn. Voor schone, stille en efficiënte stedelijke distributie. Waar mogelijk wordt zoveel mogelijk van de originele DAF componenten gebruik gemaakt. De 0-emissie elektrische aandrijflijn heeft al enkele jaren van prototype bouw en ontwikkeling achter de rug en is nu seriematig inzetbaar. Daarmee biedt Hytruck voor nu de optimale oplossing voor elektrisch vervoer en heeft zij een betrouwbaar platform in handen voor de verdere ontwikkeling van 0-emissie stedelijke distributie.

 

100% op maat voor (bijna) elke transporttaak.


Best Replica Watches UK